Femia heeft me met veel enthousiasme bijgestaan met kleur en stijladvies. Ten eerste hebben we samen mijn persoonlijke kleuren uitgezocht, waarbij Femia heel nauwkeurig keek naar oog, huid en haarkleur. Het was leuk om te doen, en ik leerde op een nieuwe manier te kijken naar wat kleur met mijn uiterlijk doet. Dit terwijl ik in mijn leven beroepsmatig zeer veel met kleur gewerkt heb. Verder heeft Femia advies gegeven over geschikte modellen voor kleding, en we hebben richtlijnen vastgesteld voor een voor mij ideaal brilmontuur. De geleverde kleurenwaaier heb ik bij me als ik kleding ga kopen en die helpt me om te zorgen dat alles wat ik aanschaf bij elkaar past. De duidelijkheid over wat me wel of niet staat scheelt me een hoop tijd en behoed me voor het passen van veel niet geschikte kleding! Ook bij het kopen van een nieuwe bril was dit enorm handig. Dat Femia ook counsellor is was duidelijk te merken in haar manier van advies geven. Ze kan bijzonder goed luisteren, is zeer respectvol en weet op een hele fijne manier de pluspunten van je uiterlijk naar voren te halen. Femia, dank je wel!

D. Jakobsen

 

Ik heb het stijl- en kledingadvies van Femia ervaren als een persoonlijk op maat gemaakt kado. Niet alleen door de gezellige en informatieve middag bij haar, maar ook vele momenten daarna. Iedere keer als ik voor mijn kledingkast sta, aan het winkelen ben of naar een afspraak ga, put ik nog uit Femia's adviezen. Haar persoonlijke benadering en grote deskundigheid hebben mij geholpen en geïnspireerd een stijl te vinden die zowel bij mijn buiten- als mijn binnenkant goed past. Ik voel me er goed bij en kan mezelf beter laten zien.

Tamara van Lanen


Ik ben een zomertype, maar als je dan in de winkel een aantal kleuren bij elkaar zoekt valt het niet altijd mee de juiste kleur te vinden.

Ik heb Femia om advies gevraagd. Samen kijken we naar de juiste kleur groen die bij mijn gekozen lime vest en groene broek past. Wat zijn er veel verschillende kleuren groen.

Met veel passie, geduld en betrokkenheid laat Femia staaltjes groen zien en drapeert deze mooi over mijn schouder, bij mijn vest en broek. Zo kan ik uiteindelijk zien met welke kleur ik het mooist ben. Een zachte kleur groen kleurt mij als Zomertype het best.

Met het staaltje ga ik op pad naar de winkels, na verschillende winkels bezocht te hebben vind ik mijn kleur. Perfect! Een prachtige kledingcombinatie heb ik nu waarin ik me lekker voel.

Ik weet nu ook nog meer waar ik op moet letten met mijn aankopen.

Bedankt Femia voor je goede waardevolle smaakvolle adviezen.

Lianne

 

Wat een positieve uitwerking had het zeer uitgebreide kleur- en imago advies van Femia op mij!

Ik ben 56 jaar en geef nog met veel plezier Nederlands in het voortgezet onderwijs, dus ik heb kritische volgers in de pubermeiden.

Voordat ik het advies kreeg,  droeg ik hoofdzakelijk wit en zwart. Femia vond dit zonde en heeft me leren inzien dat dit niet hoeft! Wat ik vooral van haar geleerd heb is welke kleuren me letterlijk en figuurlijk meer kleur geven en welke me toch wat saai maken.

Ze leerde me de kleren niet te bekijken op een kledingstokje of een paspop maar juist in combinatie met mezelf. Wat doet een kleur, een kledingstuk,  met mij? Zeer verrassend, die verschillen.

Niet alleen de kleur maar ook de helderheid, gedemptheid enz. ervan maken verschil. Het advies dat gedempte kleuren mij goed staan viel zo op zijn plaats! Dat Femia me wees op harde en zachte tinten heeft me ook geholpen. De hele dag heb ik me verbaasd over de deskundigheid van de adviseuse en de veelzijdigheid van het onderwerp.

Toen ik vertelde wat ik bij anderen altijd zo mooi vond, maar zelf zeker niet durfde, toonde ze me enkele van haar eigen,  fraaie kledingcombinaties. Sindsdien draag ik dus zelfs wel drie verschillende kleuren. En juist als ik dat doe, krijg ik per dag zeker twee complimentjes!

De afgelopen zomer heb ik heerlijke frisse kleurtjes gedragen , mijn humeur werd net zo zonnig als het weer!

Dank Femia.

Froukje


Door  mijn kleuradvies bij Femia heb ik geleerd om in plaats van mijn mindere kanten te verdoezelen, juist mijn sterke kanten te benadrukken.

Door kleine aanpassingen kan ik mijn kleding anders dragen en combineren. Bovendien heb ik door een paar nieuwe accessoires ineens veel meer mogelijkheden ontdekt. Ik ben gaan shoppen in mijn eigen kast.

Het advies op zich was erg leuk om mee te maken. Femia is warm en heeft een persoonlijke benadering. Ze kijkt naar wie je echt bent zodat het totaalplaatje klopt en je jezelf blijft herkennen.

Met de COM card op zak is de kans op een miskoop sterk verkleind. Deze zit altijd in mijn portemonnee en inmiddels heb ik de COM-Card steeds minder nodig en kan ik zelf zien wat me het beste staat. En dat is niet altijd wat de verkoopster adviseert…

Kortom, gun jezelf een kado waar je de rest van je leven plezier van hebt!”

Joyce

 

Samen met mijn man heb ik op een middag een uitgebreide kleurenanalyse gehad bij Femia. We kregen vele kragen en shawls om zodat we konden zien wat het beste bij ons stond. Het was leuk om dit samen te doen en van elkaar te zien wat mooi stond of juist niet. Na afloop kregen we elk een Com-Card die heel handig in de portemonnee past. Die hebben we dus altijd bij ons als we kleding gaan kopen. Mijn man zegt dat hij nu naar kleuren kijkt die hij voorheen niet had gekozen. En ik probeer met behulp van sjaaltjes de juiste kleuraccenten in mijn kleding aan te brengen. Wij zijn heel blij met de adviezen die we van Femia hebben gekregen.

Esther

 

Femia heeft een geslaagde avond over kleur en stijl verzorgd voor onze vriendinnenclub. Ze heeft ons bruikbare informatie gegeven over de werking van kleur en heeft ons geadviseerd over wat bij je past en wat minder. Iedereen kon meedoen en er mocht natuurlijk ook gelachen worden. Haar deskundige, vriendelijke en vrolijke invulling smaken naar meer. Echt een aanrader!

Uschi

 

We hebben genoten van de kleuranalyse, maar ook heel erg van jouw persoonlijke warmte en betrokkenheid.
Je hebt mij positief verrast met alle extra aandacht en zorg, van warme ontvangst, langs korting, tot stralend resultaat, spiegeltje en nazorg.
Je hebt ons echt in de watten gelegd, dank je wel.

Tamara