Kledingadvies

Brede heupen, korte benen, weinig of geen taille…. : je lichaamsbouw is zoals ‘ie is en daar kun je zelf weinig aan veranderen. Maar met kleding kun je er wel het beste van maken. Door selectief die kledingstukken te kiezen die jouw figuur goed doen uitkomen en die aansluiten bij jouw natuurlijke lichaamsbouw.

Het Spiegelpunt, voor een goed beeld van jezelf is jouw gids in stijl. De gids die jou leert zien wat je het beste staat, welke kleding past bij jouw figuur, hoe je kunt spelen met lijnen, vormen, stoffen en dessins, hoe je je pluspunten kunt accenturen en je minder sterke punten camoufleert. Bij deze stijlanalyse hoort een bijna 80 pagina’s tellend stijlboek op maat, met informatie over figuurvormen, gezichtvormen, kapsel, bril, make-up, kleur en kleurgebruik, persoonlijk stijl, accessoires en met ruimte voor persoonlijke aantekeningen. In combinatie met een gezichtsanalyse en kleuradvies, maakt dit stijlboek (dat zowel voor vrouwen als voor mannen verkrijgbaar is) jouw persoonlijke stijl tot een uniek en compleet geheel.

Met kleding laat je zien wie je bent. Niet iedereen vindt het even makkelijk om innerlijk en uiterlijk met elkaar in harmonie te brengen. Het Spiegelpunt, voor een goed beeld van jezelf helpt bij het ontdekken van je eigen stijl: wie ben je en wat wil je uitstralen? Hoe voel je je in je huidige kleding, wat past bij jou en hoe wil je dat in je uiterlijk laten terugkomen? Samen maken we een stijlkader, zodat je altijd weet in welke kleren jij je lekker in voelt.

Het Spiegelpunt, voor een goed beeld van jezelf biedt maatwerk: misschien wil je alleen advies over de juiste broek voor jouw lichaamsbouw, weten hoe jij je buikje camoufleert, feedback krijgen bij het ontwikkelen van je eigen stijl of juist een volledige stijlanalyse laten doen. Alles is mogelijk.

IMG_3828 (Small).JPG

 

 

Klik hier voor de tarieven.

Kledingadvies op maat Kledingadvies op maat
Kapseladvies / Briladvies Kapseladvies / Briladvies
Kastadvies Kastadvies