Wie is?

De inspirator achter het Spiegelpunt, voor een goed beeld van jezelf , is Femia Spijkerman. Haar grootste drijfveer is het  inspireren en adviseren van mensen, en hen de kracht te geven om in alle opzichten het mooiste en het beste van zichzelf naar buiten te laten komen.  

“In 2009 ben ik in mijn nieuwe atelier gestart met het Spiegelpunt, voor een goed beeld van jezelf . Als professional adviseer ik iedereen die haar/zijn eigen unieke  uitstraling wil versterken en zowel persoonlijk als zakelijk een goed beeld van zichzelf wil neerzetten.

Mijn kracht is dat ik niet uitsluitend aandacht heb voor het uiterlijk. De buitenkant kan niet los van de binnenkant worden gezien. Het is juist de combinatie van het innerlijk en uiterlijk dat mijn werk als imagostylist zo bijzonder maakt.

De kneepjes van het vak als imagostylist heb ik geleerd bij Art of Image.  Aanvullend heb ik scholing gevolgd om mij verder te verdiepen in kleur, stijl en imago.

Bij de Academie voor Counselling en Coaching heb ik mij geschoold in counselling. Ik ben registercounsellor en aangesloten bij de beroepsvereniging ABvC. Middels literatuur, ervaring en het volgen van trainingen heb ik mij verdiept in zelfbeeld/lichaamsbeeld, eigenwaarde, zelfvertrouwen en communicatie”.